top of page
Marc van Osch Advocaat
  • LinkedIn

UW ADVOCAAT IN TIEL

MR. M.J.W. (MARC) VAN OSCH

 

Marc van Osch is een ervaren advocaat voor ondernemers, bedrijven en particulieren.

Sinds zijn beëdiging tot advocaat in 2009 heeft Marc veel geprocedeerd over allerlei verschillende zaken, van contracten, tot bijzondere auto’s, tractoren en onroerend goed. Er hoeft echter niet altijd te worden geprocedeerd om een geschil op te lossen. Dit kan vaak ook door daarover te onderhandelen, met maximaal oog voor uw belangen. Het doel blijft immers het oplossen van uw geschil.

Naast procederen houdt Marc zich al jarenlang bezig met het opstellen en beoordelen van allerlei commerciële contracten, waaronder algemene voorwaarden. Een goed contract is helder en voorkomt daardoor discussie of werkt in het geval van discussie in uw voordeel. Laat u zich in ieder geval nooit wijsmaken dat een contract "standaard" is en dat u daarom maar moet tekenen. Over de inhoud van een contract is vrijwel altijd te onderhandelen!

Marc behandelt verder veel incassozaken en weet als geen ander welke opties de beste kans geven op verhaal van uw vordering. Soms kan dat door (de druk van) een gerechtelijke procedure en soms door het leggen van beslag. Soms is ook het in gebreke stellen van een partij of het treffen van een betalingsregeling al genoeg. Uiteindelijk gaat het erom dat u wordt betaald, linksom of rechtsom.

Door de jaren heen heeft Marc ook veel ervaring opgedaan met rijbewijszaken. Het kan onverhoopt voorkomen dat uw rijbewijs wordt ingevorderd. Marc helpt u dan graag zo spoedig als mogelijk weer op weg.

Marc van Osch heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende (hoofd-) rechtsgebied geregistreerd: algemene praktijk

Op grond van mijn inschrijving in het rechtsgebiedenregister behaal ik jaarlijks tien opleidingspunten op dat rechtsgebied (artikel 6.32 Voda).

bottom of page